Dietetyk kliniczny, specjalizujący się głównie w zaburzeniach żołądokowo-jelitowych. Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku oraz Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.

Zajmuje się leczeniem żywieniowym alergii pokarmowych, zespołu jelita drażliwego, SIBO oraz kandydozy. Pomaga osobom borykającym się z oporną w zwalczeniu nadwagą lub otyłością, poprzez eliminację jej źródłowej przyczyny (dysbioza jelita, liczne nadwrażliwości pokarmowe, zaburzenia metaboliczne).

Interesuje się także żywieniem w chorobach neurorozwojowych, charakteryzujących się szeregiem nieprawidłowości dotyczących rozwoju ruchowego, intelektualnego oraz społecznego dziecka (Autyzm, ADHD, Zespół Aspergera).

Jest zwolenniczką indywidualnego i holistycznego podejścia do pacjenta.

Cenne doświadczenie zdobywa także jako szkoleniowiec oraz edukator żywieniowy, który z pasją dzieli się zdobytą wiedzą z innymi pacjentami oraz dietetykami. Aktywnie publikuje autorskie artykuły na łamach czasopism branżowych poświęconych tematyce żywieniowej